Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie. Na mijn studies handelswetenschappen en een aantal jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, voelde ik dat ik iets miste.
Ik verliet de bedrijfswereld, volgde verschillende therapie en coaching opleidingen en werkte een aantal jaar als therapeut.

In 2015 ben ik mijn economische en therapeutische achtergrond gaan samenbrengen.
Mijn missie werd heel helder. Het verbinden van hoofd en hart binnen organisaties. In een wereld die draait om verbinding en relaties is het ontwikkelen van vaardigheden rond EQ en RQ (relationele intelligentie) van essentieel belang.

Mijn eigen reis is mijn inspiratiebron. Mijn werk groeit mee met de shifts die ik zelf maak, telkens een laagje dieper in verbinding met mezelf helpt mij om diepere, betekenisvollere relaties met anderen aan te gaan.

 

Opleidingen

  • Candidature Science économique – FUNDP Namur
  • Handelswetenschappen – EHSAL
  • I.V. Psychotherapie – Educatieve Academie Berchem
  • Art Gestalttherapie – De Pit Breda
  • Loopbaancoaching – Open Mind
  • Sociocratie 3.0 Practitioner level – Ilean
  • Lencioni – Trixolutions
  • Insights Discovery licensed practitioner

De sessies bij Julie zetten de communicatie en samenwerking met mijn vennoot volledig op punt. Julie brengt op een toegankelijke manier nieuwe inzichten en praktische tools om mee verder te gaan. Bovendien bieden de sessies de ideale setting om open dialoog te voeren over onuitgesproken zaken. Zeker een aanrader voor wie kijkt om het beste uit een samenwerking te halen.

Loïc Lenoir - Medevennoot View

Bedankt Julie om samen met ons het pad te bewandelen van de ondernemer in zijn zoektocht naar een zachter en realistischer beleid binnen ons bedrijf. Je confronteerde ons met onze eigen krachten en valkuilen en dat van onze collega’s en leerde ons hierin vooral kijken naar de kracht van de complementariteit van een team en hoe elkaar hierin te versterken ipv de nadruk te leggen op de verschillen. Je bent een mooie spiegel geweest voor ons.

Elke Decoster, Managing Partner Silver Tie

Julie houdt echt een spiegel voor. Ze benoemt dingen die je misschien wel weet maar niet wil zien. Je krijgt waardevolle informatie om mee aan de slag te gaan.

An Vanhauwaert, Bestuurder Effectis

Julie is voor mij een kritisch klankbord en een spiegel die me enorm veel oplossingsgerichte ondersteuning heeft gegeven in mijn overgang van leidinggevende naar een managementrol. Door de vele praktische en concrete tips (rekening houdende met mijn persoonlijke drivers) heb ik een beter inzicht gekregen over m’n eigen handelen binnen professionele samenwerkingsverbanden op meerdere niveaus.

Maxim Deryckere, Business Unit Director bij Vind!

Ontdek de positieve impact van coaching